Purjehduskausi kääntyy syyspuolelle

Kesä on ollut meille LrPS:n jäsenille purjehduksentäyteinen. Nyt on hyvä vielä muistuttaa jäljellä olevan kauden tapahtumista ja muista asioista…

Seuran tiistaikisat jatkuvat normaalisti ja mukaan mahtuu aika uusia venekuntia ja gasteja. Rohkeasti vain mukaan ja treenaamaan.

Myös Junnutoiminta on osoittanut viriämisen merkkejä. Torstaisin on ollut Wilmanrannan edustalla kivan näköistä toimintaa. Lisätietoja ja yhteystiedot täältä.

Tulevana viikonloppuna (la–su 5.–6.8.) kisataan Saimaan Geopark Regatta, joka muodostuu JV:n perinteisestä matkakisasta Joutsenpurjehdus ja LrPS:n sähäkästä ratakisasta Saimaaregatta. Infot ja ilmoittautumiset saimaanpursiseurat.fi-sivustolta.

Elokuun puolivälissä, lauantaina 19.8. kisataan jo perinteinen Lpr:n Laser Radial (ILCA-6) mestaruudesta. Lue lisää täältä.

Syyskuun puolella ovat edessä vielä Tukikohtaeskaaderi (alk. pe 8.9.) ja kauden ehdotonta huipentumaa, Wilmanrannan Valssi -purjehdustapahtumaa vietetään la 23.9. Sen jälkimainingeissa vietetään perinteiset Mastonkaatajaiset. Karvahatusta sitten tiedotetaan vielä erikseen.

Tänään seuraa lähestyi HS:n toimittaja Tero Kartastenpää ja pyysi välittämään oheisen viestin LrPS:n väelle:

”Olen kirjoittamassa Helsingin Sanomien sunnuntaisivuille juttua siitä, mitä Saimaan kanavalle tapahtuu tulevaisuudessa. Olisi jutun kannalta hyödyllistä, jos voisi kulkea jonkun aluksen kyydissä koko kanavan läpi. Jos olet kulkemassa kanavalla ja olisi mahdollista tulla mukaan, minulle voi laittaa asiasta viestiä sähköpostilla tero.kartastenpaa@hs.fi tai puhelimella 044 281 4158.”

Eli jos sattuisit olemassa viemässä venettäsi kanavaa pitkin Saimaalle – tai tiedät jonkun näin aikovan – niin rohkeasti vaan Teroon yhteyttä!

Hallitus kokoontuu ensi viikolla (ke 9.8.) ja aloittaa normaalit syyspuolen tehtävien valmistelut, jos sinulla on jotain terveisiä tai asioita päätettäväksi, niin laitathan viestiä: info@lrps.fi, kiitos.

Vietetään mukava loppukesä kaikissa puuhissamme, veneillen ja purjehtien.

 

*  *  *

Yhteistyössä