Lappeenrannan Pursiseuran juniori- ja kevytvenejaosto toimii nimensä mukaisesti sekä lasten ja nuorten purjehduksen edistämiseksi että kevytvenepurjehtijoiden etujen turvaamiseksi. Juniori- ja kevytvenejaostossa kaikki toiminnassa mukana olevat muodostavat tiimin, jossa jokaista arvostetaan ja kannustetaan kehittymään ihmisenä, purjehtijana ja veneilijänä.

Kausi 2024

Jollapurjehtijoiden kausi alkaa kevätleirillä 17.5–19.5. Kevään starttileirille toivotaan osallistuvan kaikki kesän jollapurjehdustoimintaan osallistuvat. Tällä leirillä opitaan jollapurjehtijan perustaidot, jotka mahdollistavat harjoittelun aloittamisen viikkoharjoituksissa

Viikkoharjoitukset alkavat 20.5. Aloittaville purjehtijoille on varattu kaksi 12 hengen ryhmää, jotka harjoittelevat kumpikin kerran viikossa Maanantaisin ja Torstaisin. Harjoitukset alkavat klo 17.00 ja päättyvät n. klo 20.

Kaikki purjehdusharjoitukset pidetään Wilmanrannassa osoitteessa Satamatie 23. Wilmanrannassa on tarjolla junioreille pukeutumistilat.

 

Optit menossa kohti Mertaniemeä kuva: Elena John

Harjoitusmaksut:

Lappeenrannan pursiseuran juniorijäsenyys 10€/ vuosi (kaikille pakollinen, sisältyy kausimaksuu, sisältää vakuutusturvan)

Kevätleiri 80 € / hlö (sisältää ruokailut)

Viikkoharjoitukset 210 € / kausi toukokuu – syyskuu) 

Mikäli osallistut kevätleirille saat 40 € hyvityksen viikkoharjoituksien kausimaksusta. 

Viikkoharjoitus- ja leirimaksut sisältävät seuran venekaluston sekä pelastusliivien käytön.

Esitaitovaatimuksia: Vähintään 8 – vuoden ikä sekä vähintään 10 m uimataito.

Ilmoittautumiset toistaiseksi sähköpostiin junnut@lrps.fi

Lisätietoja: Iltaisin ja viikonloppuisin p. 040 513 8268 / junnut@lrps.fi

Mikäli jollapurjehduksen aloittaminen kiinnostaa tai sinulla herää kysymyksiä asiasta ole yhteydessä matalalla kynnyksellä!

 

Tervetuloa mukaan!

Tästä juniori- ja kevytvenejaoston omalle sivulle

Yhteistyössä