Matkapurjehdusjaosto

Jaoston tehtävänä on järjestää matkapurjehdustapahtumia ja -retkiä sekä kehittää seuran matkapurjehdustoimintaa. Jaosto vastaa myös Linnoitusniemen talvitelakoinnista sekä H-veneiden vuokraustoiminnasta.

LrPS:n matkapurjehdusjaoston eskaaderi Savonlinnaan:

Matkapurjehdustoiminta koostuu eskaadereista, jotka suuntautuvat joko Saimaalle tai muille vesille. Lisäksi järjestetään erilaisia teemailtoja Wilmanrannassa, joissa seuran jäsenet kokoontuvat jakamaan kokemuksiaan ja pitävät esitelmiä omista retkistään sekä suunnitellaan tulevia retkiä.

Seuran yhteisiä juhlia on kauden avajaiset Kölintervajaiset Wappubrunssin merkeissä ja kausi päättyy pikkujouluihin. Kevättalvella käydään venemessuilla sekä järjestetään muita tapahtumia, kuten esimerkiksi rapujuhlia, talvitriathlonia jne. – aina kunkin tarpeen ja ex-tempore-pohjaisten ideoiden pohjalta. Tärkeintä on yhteinen hauska sosiaalinen yhteisolo purjehduksen merkeissä.

Seuralla on käytettävissä Lappeenrannan kaupungilta Linnoitusniemen kärjestä maa-alue, jossa LrPS:n jäsenet voivat säilyttää veneitä talvella. Seuralla ei ole omia laitureita, vaan kukin purjehtija vuokraa laituripaikan Lappeenrannan kaupungin satamatoimiston kautta tai joltain muulta palveluntarjoalta, esim. Marina Saimaan portista Lauritsalasta.

Yhteystiedot:
Antti Ryynänen, varakommodori, jaoston pj.
044 558 9820, antti.ryynanen[at]lrps.fi

*  *  *

Yhteistyössä