Matkapurjehdusjaosto

Jaoston tehtävänä on järjestää matkapurjehdustapahtumia ja -retkiä sekä kehittää seuran matkapurjehdustoimintaa. Jaosto vastaa myös Linnoitusniemen talvitelakoinnista sekä H-veneiden vuokraustoiminnasta.

Tervetuloa mukaan reissuille pitkin kaikille meille rakasta Saimaata. Toimintamme ei ole pelkästään purjehdusta, vaan tarjoamme myös mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Illat vietämme leppoisasti yhdessä laiturissa tai ankkurissa, nauttien hyvästä ruoasta, seurasta ja tunnelmasta.

Kesällä 2024 toteutamme ainakin kaksi reissua: 

3.–6.7. Eskaaderi Parkonperä–Savonlinna

ke 3.7. Etappi 1: Lähtö Parkonperästä klo 10.00, “tankkaus” Puumalassa, yöksi Kylmäsaari / Varviranta / Ruunasaari / “tai mitä keksitäänkään” – kohde määräytyy sään ja osallistujamäärän mukaan

to 4.7. Etappi 2: Kohteena Tuohistonsaari, Juuvinsaari tms. jälleen sään yms. tekijöiden mukaan

pe 5.7. Etappi 3: Saapuminen Savonlinnan Törninpyörän vierassatamaan

la 6.7. Katsotaan ja kannustetaan kisamiehistöjä tai osallistutaan itsekin esim. perhesarjaan. Palkintojenjako ja iltaohjelma alustavasti klo 18 Huvilalla

 

5.–7.9. Tukikohtaeskaaderi

Syksyllä järjestetään perinteinen Mäntysaarieskaaderi, tai jos sää suosii suojaisampaa yöpymispaikkaa, vaihtuu kohde (ja eskaaderin nimi) Parkonperään. Lähtö on perjantaina 5.9. klo 18.00 Wilmanrannan edustalta (muista ilmoittautua!). Aurinko laskee klo 20.03, joten saamme matkalla ihastella auringonlaskua ja ehkäpä saapua perille kuun valossa! Perillä sauna lämpiää ja lauantaina on tarjolla lohisoppaa – tai mitä nyt kokki onkaan keksinyt. Talkoohommia tehdään, jos joku niitä keksii ja sattuu huvittamaan.

Lisätietoja Antti Ryynänen, s/y Tiritomba, 044 558 9820, antti.ryynanen@lrps.fi
Ilmoittaudu mukaan: www.lrps.fi

Yhteistyössä