Stark Week Race tiistaipurjehdukset alkavat 25.5.2021

LrPS:n perinteiset tiistaipurjehdukset, Stark Week Race, aloitetaan 25.5.2021.
Kisa starttaa 18:15 Wilmanrannan edustalta. Kipparikokous laiturilla klo 17:30.

–LrPS ja Stark-Lappeenranta ovat seuranneet tarkasti Eksoten antamia alueellisia määräyksiä kokoontumisrajoituksista ja viime viikkoinen linjaus siitä, että alueellamme on mahdollista 50 ihmisen kokoontumiset ulkoilmassa antavat meille mahdollisuuden aloittaa Starck Week Race -sarja, sanoo kommodori Topiantti Äikäs.
–LrPS aloittaa kisasarjan tietoisena helsinkiläisten ja SPV:nkin antamista tiukoista rajoituksista pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Etelä-Karjalassa koronatilanne on kuitenkin toinen ja esimerkiksi Etelä-Savossa on tarkoitus kilpailla RiPS:n Astuvan Ukon Regatassa ensi viikon lauantaina, Äikäs sanoo.

(Lue Eksoten tiedote tästä / 18.5.2021)

Toistaiseksi kisan jälkeinen saunatilaisuus on rajoitusten takia poissa käytöstä. Kuten oheisessa Eksoten linjauksessa on, niin sisätiloissa on 31.5. saakka voimassa 20 hlön kokoontumisrajoitus. Seuran hallitus on aiemmin linjannut, että tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Wilmanrannan toiminnot ovat pysähdyksissä. Eksoten korona-ryhmän seuraava kokous on ke 26.5., jonka jälkeen saamme uudet ohjeet kokoontumisille.

Viikkopurjehdukset jouduttiin perumaan kahdesti: 11.5. ja 18.5. Näillä näkymin Stark Week Race päästään ajamaan kevätkaudella 5–6 kertaa: toukokuussa kertaalleen (25.5.) ja kesäkuussa tiistaina 1.6. alkaen. Tiistain 25.6. kisan järjestämisestä keskustellaan kisailijoiden kesken myöhemmin (Savon Regatta alkaa la 5.7. Kuopiossa).

Kaikki valmiina “Purjehdusareenalla”

–Stark Week Race -kisan lähtöpoiju ja perinteinen Myllysaaren “UK-poiju” on viety paikoilleen ja kaikki on valmiina hyvään tapahtumaan, sanoo kisajärjestäjä Tommi Isotalo.
–Pystymme järjestämään tapahtuman terveysturvallisesti ja kohta kaikki kilpailijat ovatkin saaneet ensimmäisen koronarokotteen. Tervetuloa mukaan, vinkkaa Isotalo ja virittelee Fatmai-veneensä isopurjeen snörppiä kisakuntoon.

Stark Week Racen tuloksista välitetään infoa tiistai-illan aikana näille sivuille ja seuran Facebookiin.

*  *  *

 

 

Yhteistyössä