Kilpailujaosto

Jaoston tarkoitus on järjestää kilpailuja koulutetulla kilpailuorganisaatiolla ja taata siten seuramme purjehtijoille mahdollisuus harjoitella kilpapurjehdusta sekä kilpailla Lappeenrannan lähivesillä. Eteläisen Saimaan suuret selät tarjoavat erittäin hienot puitteet purjehduskilpailuille.

Tällä hetkellä LrPS:n kilpailuohjelmaan kuuluu:

Jotta kilpailujaosto eläisi kehityksen mukana, on jaosto kirjannut kehitystavoitteekseen valmiuden pystyä järjestämään ja tuomaroimaan kansallisen ja kansainvälisen tason purjehduskilpailuja.  Tavoite tarkoittaa sekä virallisten järjestäjä- ja tuomaripätevyyksien hankkimista että seuran ihmisiä avustamaan käytännön järjestelyissä. Lisäksi kilpailujaostoon on tarkoitus perustaa työryhmä kilpailujaoston toiminnan kehittämiseksi ja kilpapurjehduksen tunnettuuden lisäämiseksi Lappeenrannassa.

Päätoimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi ovat koulutus kilpailun järjestäjille ja tuomareille sekä jaoston organisoituminen aiempaa vahvemmin.

Saimaan alueen pursiseurojen yhteistyö on hedelmällistä ja koko Saimaan Ranking -sarjan purjehduskilpailut löytyvät nyt yhdestä paikasta netistä. Saimaanpursiseurat.fi-sivuilla on hyödyllistä tietoa kilpailuista ja Saimaan alueen seuroista muutenkin.

Kilpailujaosto toivottaa kilpailijoille menestystä ja toivottaa kaikki kilpailemisesta tai muuten kilpailutoiminnasta kiinnostuneet mukaan rentoon toimintaan!

Kilpapurjehdusjaoston pj:

Hannu Viitikko
040 841 4362, hannu.viitikko[at]lrps.fi

Yhteistyössä