Botnia 6 – 50 vuotta Saimaalla

Saimaan alueen ensimmäiset Botnia 6 veneet laskettiin veteen kesällä 1974. Botnia 6 on Saimaalla hyvin tunnettu, käytetty ja menestynyt venetyyppi. 50-v juhlavuoden kunniaksi järjestämme elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Lappeenrannan lähivesillä juhlaregatan.

Tarkoituksena on ainakin järjestää lauantaina 3.8 hyväntuulinen kilpailu- ja purjehdustapahtuma, jonka lisäksi Wilmanranta on varattuna iltajuhlaa varten. 

Alustava ohjelma:
Perjantaina 2.8.2024:
– Kello 18 alkaen Botnioiden parkkeeraus Maalaistenlaituriin Lappeenrannassa.
– Omakustanteinen ruokailu Armadalla

Lauantai 3.8.2024:
– Kello 11 juhlapurjehduksen startit. Rata Lappeenrannan lähivesillä. Todennäköisesti kaksi lähtöä. Luokkina Botnia ja Avoin
– Purjehdusten jälkeen sauna, ruokailu ja illanvietto Wilmanrannassa

Kaikki purjehtijat ovat tervetulleita rentoon tapahtumaan. Osallistumismaksu 60€/vene, sisältäen kilpailun, saunan ja ruokailun miehistölle. Voit myös osallistua pelkkään lauantain iltatilaisuuteen. Tällöin ruokailunhinta 15€/henkilö. Maksut suoritetaan Lappeenrannan Pursiseuran tilille FI16 5620 0920 1976 95 tai vaihtoehtoisesti MobilePayllä koodilla 97027. Molemmissa vaihtoehdoissa viestiksi tulee laittaa Botnia Regatta, veneen nimi ja maksajan nimi

Toivotamme kaikki veneilijät tervetulleiksi tapahtumaan. Toivottavasti pääsemme suurella joukolla muistelemaan historian käänteitä, matkoja joita veneillä on suoritettu ja nostamaan esille merkittävimpiä sattumuksia ja tapahtumia.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Tommi Isotalo 0407789857, tommi_isotalo@hotmail.com

Saimaan Botnia 6 puolesta,

Tapahtuma info

Tommi Isotalo

Yhteistyössä