Linnoitusniemen venepukit kesäsäilöön

Linnoitusniemen venepukit siirretään talkoovoimin kesäsäilytykseen. Talkoojoukkojen toivotaan saapuvan tiistaina 28.5. klo 14 sotakorvauslaiturille. Kahdeksaan mennessä pitäisi kaiken olla valmista. Siirto tulee maksaa etukäteen verkkokaupassa Pukkien siirto – Lappeenrannan pursiseura (johku.com) Työssäkäyvät voivat hyvin osallistua iltavuoroon töiden jälkeen.

Pukin mukana siirretään kaikki, mikä nousee mukana ja muu irtotavara jätetään laiturille, mistä jokainen huolehtii omat jälkensä pois. Jos hoidat pukin siirron itse ja pukki on vielä talvisäilytyspaikalla, niin merkitse pukki tekstillä: EI SIIRRETÄ Näin homma etenee joutuisasti, kun ei tarvitse jokaista pukkia erikseen selvitellä. Pukkiin kannattaa jo nyt merkitä selvästi veneen ja omistajan nimi sekä puhelinnumero, että syksyllä saadaan tuotua pukit suoraan oikeille paikoille. Lisätietoja tarvittaessa Mikolta 0445548268

Etukäteisilmoittautumisia toivotaan tähän tapahtumaan allaolevasta linkistä!!

Lappeenrannan Pursiseura Ry – LrPS – Pukkien siirto linnoitusniemestä

Yhteistyössä