Aurinkovoimalatalkoot Wilmanrannassa la 14.10.

Lauantaina 14.10. päivällä asennetaan Wilmanrannan katolle aurinkovoimala. Tämä on kutsu kaikille asiasta kiinnostuneille talkoolaisille.

Aikataulu on seuraava:

Nostoauto saapuu paikalle klo 9:00 ja notkeampia jäseniämme pyydetään osallistumaan talkoisiin mahdollisuuksien mukaan. Myös muuta talkooporukkaa tarvitaan paikalle; aputehtäviin, liikenteenohjaukseen, neuvojen antamiseen jne.

Putoamissuojaus järjestetään valjailla, jotka seura hankkii. Voit myös ottaa omat valjaat mukaan, mutta puosuntuolit ja muut purjehdusvälineet eivät ole soveltuvia. Suojainten tulee täyttää valtionneuvoston asetus 185/2004 ja muut soveltuvat määräykset.

Talkootyötä jatketaan sunnuntaina myöhemmin sovittavan aikataulun mukaan. Lauantaina Wilmanrannassa on yksityistilaisuus ja kunnioitamme asiakasta omalla rauhalla tilaisuuden osalta. Rymistely lopetetaan lauantaina klo 13.

Lisätietoja: Mikko Ikonen 044 554 8268

*  *  *

Yhteistyössä