Wilmanrannan Valssi ja Mastonkaatajaiset, la 23.9.

Perinteinen LrPS:n purjehduskauden päätöstapahtuma, Wilmanrannan Valssi -purjehduskisatapahtuma pidetään lauantaina 23.9. LrPS:n tavoitteena ei ole muuta kun saada Valssista yksi Saimaan alueen suurin tapahtuma, jossa seuran veneet näyttäytyvät kaupunkilaisille Lappeenrannan Purjehdusareenalla.

Kisoja ja sen jälkeistä ruokailua varten on avattu oma info- ja ilmoittautumissivu. Myös ilmoittautuminen paikan päällä on mahdollista, mutta olisi hyvä, että varsinkin ruokailujen varaamista varten ilmoittaudutaan ennakkoon. Ja vaikka et pääsisi mukaan radalle, mutta haluat mukaan aterialle, niin ilmoittaudu siihen tästä linkistä. Aterian hinta on 13 € / hlö.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Viime vuosina “Valssiin” on osallistunut noin 20 venekuntaa. LrPS:n tavoitteena on kasvattaa “Valssista” Saimaan alueen isoin purjehdustapahtuma – tähän on hyvät  edellytykset. Tapahtumalla on kilpailullinen luonne ja palkintoja jaetaan monissa eri luokissa. Uusiakin palkintoluokkia saatetaan perustaa…

Uusille osallistujille kerrottakoon, että tapahtumassa veneet lähtevät tasoitusluvun mukaisessa järjestyksessä radalle niin, että isoimmilla tasoitusluvuilla lähtevät viimeiseksi reitille. Järjestelmässä veneiden ja venetyyppien tasoitukset on asetettu niin, että veneet olisivat maalissa noin klo 15. Yleensä tämä on pitänyt hienosti kutinsa, ja veneet ovatkin saapuneet maaliin 10-15 minuutin aikaikkunassa. 

Kisan ja reitin kiertämisen jälkeen on vuorossa saunomiset miehille (WRssa) ja naisille (Sataman Loisteessa), ja silloin tietysti kuullaan oikeasti se miten kisa ja reitti meni. 

Seuran purjehduskauden päätösjuhla, Mastonkaatajaiset alkaa klo 18 Wilmanrannan salissa: tuolloin on luvassa vuoden seuralaisen palkitseminen, muut muistamiset sekä tietysti Tiistai-kisojen ja Wilmanrannan Valssin palkintojen jako.

Tervetuloa mukaan hienoon, yhteisölliseen purjehdustapahtumaan, jossa kisataan tosissaan – rennolla mielellä.

 

Yhteistyössä