Syyskokouskutsu: ti 22.11. klo 17:30 Wilmanranta

LrPS:n sääntömääräinen syyskokous kokoustetaan tiistaina 22.11. klo 17:30 alkaen Wilmanrannassa. Kokouksen esityslista ja päätettävänä olevat toimintasuunnitelma ja talousarvio ovat tässä:

Esityslista

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat: hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 sekä tehdään henkilövalintoja (kommodori – joka vuosi – sekä valitaan jäsenet erovuoroisten tilalle tai heidän jatkamaan hallituksessa).

Lisäksi syyskokous valitsee jaostojen vetäjät (jotka voivat olla myös hallituksen jäseniä). Tällä kerralla onkin valittavana tärkeitä jaoston vetäjien tehtäviä: Juniori- ja kevytvenejaosto sekä Kilpailujaosto ovat seuran toiminnan kannalta tärkeitä toimintoja, Jäsenistöltä toivotaan hyviä ehdotuksia näiden toimintojen vastuuhenkilöiksi.

Lisäksi toimintasuunnitelman käsittelyn yhteydessä toivotaan keskustelua tukikohtatoiminnan koordinoinnista. Toimintasuunnitelman liitteenä 2 on kirjattu tukikohtien aktiivikäyttäjien laatima muistio molemmissa saaritukikohdissa viime vuosina tehdyistä toimenpiteistä sekä listausta tulevista ylläpitoinvestoinneista.

Muuna kokousasiana on tarkoitus keskustella nk. Sotakorvauslaiturin talvitelakoinnin järjestämisestä ja vastuuhenkilön tai työryhmän nimeämisestä. Sotakorvauslaiturin telakointitoiminta on seuraväkeä kokoava talkootyö, jossa kokeneemmat veneilijät opastavat alkavia veneilijöitä telakointiasiassa.

Tervetuloa siis syyskokoukseen Wilmanrantaan, tiistaina 22.11. klo 17:30 alkaen. Kokoukseen voi osallistua myös GoogleMeet-etäyhteyden kautta. Osallistumislinkki on esityslistassa.

Hallitus

Yhteistyössä