Karvahattu-purjehdus la 1.10.

Kaikille avoin, perinteinen Karvahattu-purjehdus on vuorossa lauantaina 1.10.

Vaikka veneitä jo nostetaan talvipukeille, niin vielä on purjehduskautta jäljellä: perinteinen Karvahattu-purjehdus seilataan lauantaina 1.10. Ennakkotietojen mukaan puolentusinaa venekuntaa on lähdössä katsomaan miltä lokakuinen Saimaa näyttää.

Vallitsevien sääennusteiden puolesta näyttää siltä, että kisareitti risteilee eteläisellä Saimaalla ja maali on Mäntysaaren tukikohdassa. Kisa starttaa Kuhaluodolta lauantaiaamupäivänä klo 11:00. Lopuksi lasketaan Finrating-tasoituksen mukaiset tasoitusajat.

Ennusteet lupaavat 4–6 m/s lännen puoleista, joka tyyntyisi illaksi ja olisi kääntymässä sunnuntaiksi etelän kautta itään.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
Matti Ahonen, p. 044 055 8458

Matti jakaa lopulliset reittiohjeet ennen starttia Kuhaluodossa.

Karttalähde: septit.net

*  *  *

Yhteistyössä