Wilmanrannan Valssin ja mastokaatajaisten ennakkot

Hei,

Tässä lisää ennakkotietoa lauantain Wilmanrannan Valssista ja mastonkaatajaisista.

Eli homma käynnistyy lauantaina 8.30 ilmoittautumisella ja ensimmäiset veneet lähtevät matkaan 10 jälkeen. Kun rata on saatu kierrettyä on vuorossa sauna ruokailu ja itse mastonakaatajaistapahtuma alkaen noin kello 18.

Kilpailun kisaohje on liitetty tähän, samoin viikonlopun alustavat kertoimet. Kertoimiahan voin aina sitten muokkailla rahalla juniorijaoston hyväksi. Listaan on lisätty myös lähtöajat. Nämä ovat kuitenkin hyvin viitteelliset ja perustuvat 4 m/s tuulella ajettavaan perusrataan. Lähtöajat voivat siis vielä muuttua olosuhteiden perusteella.

MobilePay toimii, mutta ottakaa tarvittaessa myös käteistä rahaa mukaan.

Tervetuloa

LrPS-Rating 2022

WILMANRANNAN VALSSIN KISAILUOHJEET 2022

 

Yhteistyössä