LrPS:n yhteisnostot Sotakorvauslaiturilla

Perinteinen veneiden yhteisnosto on jälleen edessä. Homma alkaa venepukkien siirrolla ja nostoajankohdat ovat lokakuussa.

Venepukit siirretään Sotakorvauslaiturille maanantaina 19.9. klo 15 alkaen. Oikkosen Juho on paikalla tekemässä nostotöitä. Pukit tuodaan nipuissa Pallon Häkistä ja asetellaan paikoilleen talkoohommana.

Nostot alkavat perjantaina 7.10. siten, että Anttosen Pete on paikalla nostamassa pienempiä ja kevyempiä veneitä alueen alkupäässä. Nostot alkavat jo aamusta, klo 8 alkaen.

Homma jatkuu lauantaina 8.10. Helaakosken toimesta klo 8. Vuorossa on silloin isommat veneet. Työ jatkuu lauantaina 15.10., jolloin nostetaan loput alueen isommat veneet talviteloille.

Yhteisnostot tapahtuvat talkootyönä niin, että kaikki veneitään Sotakorvauslaiturilla talvisäilyttävät osallistuvat hommiin mahdollisimman hyvin. Telakoinnissa, aikataulusta ja tehtävistä saat lisätietoja Jorma ”Jollu” Ikoselta, 040 762 1989. Ole siis Jolluun yhteydessä, jos haluat tarkemmin tietoja yhteisnostotalkoista.

Jos haluat nostaa veneesi paikoilleen jo ennen yhteisnostoja, veneenomistaja vastaa itse noston tilauksesta ja kaikista kustannuksista.

LrPS-tiedotus

Yhteistyössä