Tule mukaan LrPS:n tukikohtatyöhön! Osallistu Wilmanrannan Valssi -tapahtumaan!

Muistutusta Wilmanrannan Valssi -tapahtumasta ja kuulutus tukikohtatyön jatkajaksi.

Muutaman viime vuoden aikana saaritukikohtiemme ylläpidosta on vastannut tukikohtakoordinaattorina Jussi Peltola (s/y Trianda). Hän kertoi viime syyskokouksessa, että kulunut kesä on hänen osaltaan viimeinen toimikausi. Kiitämme Jussia jo nyt hyvin ja iloisella mielellä tehdystä duunista tukikohdissa viihtymisen ja turvallisuuden hyväksi!

LrPS hakee siis jatkajaa tukikohtien ylläpitäjäksi. Tehtävään voi ilmoittautua vaikkapa venekuntana tai useampi venekunta. Ei ole tarkoitus, että tukikohtien ylläpito ja huoltotehtävät oli vain yksittäisen seuralaisen taakkana.

Seuran toimijat – hallitus, jaostojen vetäjä eli puheenjohtajat, muut toimijat – nimetään syyskokouksessa. Se pidetään tänä vuonna marraskuun lopussa, SPV:n vuosikokouksen jälkeen. (Hallitus ilmoittaa kokouspäivän hyvissä ajoin eri medioissa.)

Tässä on siis vielä hyvää aikaa miettiä, olisiko sinulla mahdollisuus toimia tukikohtatoimintojen vetäjänä tulevana vuotena. Molemmilla saarikohteilla voi myös olla omat vastuuhenkilönsä.

Tukikohtatoiminnot kuuluvat Kiinteistöjaoston alaisuuteen. Jaoston vetäjänä toimii Timo Nurmi. Tukikohdista huolehtiva(t) on (-vat) työparina Timolle toimintasuunnitelmia ja -kertomuksia laadittaessa. Työnjako on jaostossa ollut selvä: Timo oman työryhmänsä kanssa vastaa Wilmanrannasta, tukikohdat ovat itsenäinen toimintakenttänsä.

Halutessasi voit kysyä lisätietoja suoraan Jussilta: 0500 677 247, peltola.jussi@gmail.com

Wilmanrannan Valssi – Saimaan alueen suurin purjehdustapahtuma?

Lauantaina 24.9. vietetään LrPS:n osalta purjehduskauden 2022 päättäjäisjuhlaa. Päivällä seilataan Wilmanrannan Valssi -kisatapahtuma ja illalla vietetään perinteisiä Mastonkaatajaisia Wilmanrannassa.

Lue tästä linkistä tapahtumakutsu.

Kuten on totuttu, niin Valssi-purjehduksessa on käytössä ”oikeat LrPS-kertoimet” kullekin veneelle. LrPS-kertoimiin voi vaikuttaa lahjomalla tuomaristoa – lisäksi reitin kiertäneiden ajat lasketaan ”oikeiden Finrating-kertoimien” mukaan. Parhaat tietysti palkitaan ja luvassa on yllätyspalkintoja reitin kiertäneille.

Valssi-kisa on sähäkkä tapahtuma Lappeenrannan upealla purjehdusareenalla aina suihkulähteen kiertoa myöden.

Wilmanrannan Valssi -tapahtuman kisakutsu ja aikataulu julkaistaan myöhemmin seuran www-sivuilla.

Tervetuloa mukaan – tehdään yhdessä Valssista Saimaan alueen mittavin purjehdustapahtuma!

Yhteistyössä