Kimmo Hautamaa Lappeenrannan ILCA6-mestariksi

ILCA-6, eli Laser Radial -luokan Lappeenrannan mestaruus ratkottiin lauantaina 20.8. Tiivistahtisen kisan voittajaksi sukeutui Kimmo Hautamaa tarkan ja huolellisen seiluun tuloksena. Toiminta organisoitiin matalan kynnyksen tapahtumana, nk. entisten nuorten juniorijaoston voimin.

Kilpailussa ajettiin kolme starttia. Seiluu keli oli navakka, vaihteleva ja puuskainen – eli juuri sopiva kiikkerän ja herkästi reagoivan Laserin käskyttämiseen.

Tiukan kamppailun viimeisellä luoviosuudella vei K. Hautamaa ja samalla ratkaisi koko kisan voiton. Osallistujina olivat Jorkka, Pette, Jamppa ja voittaja Kimmo. He kiittävät lämpimästi kokeneiden järjestäjien – joiden yhteenlaskettu ikä on noin 250 vuotta – rentoa meininkiä onnistuneesta tapahtumasta!

Kisan lopuksi jaettiin kiertopalkinto – voittaja ja seilorit hymyilivät auringon kanssa kilpaa.

Wilmanrannan kirjeenvaihtaja, kuvat: Pette Sairanen

Yhteistyössä