Haetaan: aluetoiminnanjohtaja Saimaan alueelle

Savonlinnalaiselle Antti Kaipaiselle haetaan jatkajaa SPV:n aluetoiminnanjohtajan tehtävään. Aluetoiminnasta vastaava henkilö pääsee näköalapaikalle vaikuttamaan ja ohjaamaan Saimaan vesistöalueen kurssia oikeaan suuntaan.

Vuosien ajan Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n asioita Saimaan alueella on johtanut Antti Kaipainen. Nyt on vuoro hakea jatkajaa Antin tekemällä järjestötyölle:
– Toivoisin, että seuroissa pohdittaisiin ehdokasta ja hyvää henkilöä aluetoiminnanjohtajan syksyn aluekokoukseen, kertoo Antti näin juhannuksen ja kiivaimman veneilykauden kynnyksellä.

Aluetoiminnanjohtajan paikka on tärkeä Saimaalle. Näin pidetään yhteyttä myös liittomme hallitukseen. Saimaalla on iso määrä SPV:n jäsenseuroja ja yhteistyö seurojen välillä on hyvällä tasolla. Lisäksi Saimaan alueen seurat yhdessä muodostavat vahvan vaikuttajajoukon SPV:n sisällä:
– Saimaan alueen pursiseurojen yhteistyö on ollut jo kauan ainutlaatuisella tasolla. Sitä tulee vaalia ja kehittää myös tulevaisuudessa, kertoo nykyinen aluetoiminnanjohtaja Kaipainen.

Tässä viestissä on mukana varsinainen rekrytointi-ilmoitus ja sen voi tulostaa tästä linkistä – Rekryilmoituksia on myös Mäntysaaren ja Parkonperän tukikohtien tuvan pöydällä tiedoksi edessä olevasta rekrytoinnista.

LrPS:n kommodori Topiantti Äikäs on tehnyt yhteistyötä Kaipaisen kanssa vuosien ajan:
– Voidaan sanoa, että Antti on yksi keskeisistä tuntemistani Saimaan veneilyasioiden edistäjistä. Todellinen ”Mr. Saimaa”, jolla on aina aikaa hyville ideoille ja keskustelulle Saimaan veneilyolosuhteiden parantamiseksi.
– Asiasta kiinnostuneiden kannattaa olla Anttiin reilusti yhteydessä eikä kenenkään kannata verrata itseään Kaipaisen Anttiin, jonka ansiot ja kyvyt aluetoiminnanjohtajana ovat todella korkealla, Topiantti kannustaa.
– Nyt on siis hieno mahdollisuus hakea SPV:n aluetoiminnanjohtajaksi ja päästä mukaan SPV:n toimintaan. Antti antaa lisätietoja tehtävästä ja sen sisällöstä, joten häneen kannattaa kyllä olla yhteydessä, sanoo Äikäs, joka itsekin toimii SPV:n veneilytoimikunnassa jäsenenä ja Ympäristökomitean puheenjohtajana.

Lisätietoja:

Antti Kaipainen
SPV ry, Saimaan aluetoiminnanjohtaja
antti[at]anttikaipainen.fi
040 586 4457

Yhteistyössä