Kevätkokouksen päätökset

LrPS:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Wilmanrannassa, keskiviikkona 27.4. Kokoukseen osallistui 20 seuralaista.

Kevätkokouksessa tehtiin katsaus vuoteen 2021 ja käsiteltiin vuosikertomus sekä talouslukemat. Jäsenkokous hyväksyi vuosikertomuksen, tilinpäätöksen ja päätti antaa toimijoille vastuuvapauden. Mukaansa kukin kokouksessa ollut sai mukaansa juuri Lprintistä tulleen Halssi 2022 -jäsenlehden. Halssit jaetaan jäsenille muun jäsenpostin myötä.

Kokousasiakirjat ovat luettavissa tästä:

Kokouspöytäkirja

LrPS:n Vuosikertomus 2021

Tilinpäätösasiakirja (allekirjoitettu)

Toiminnantarkastuskertomus 2021

Kokouksen lopulla tukikohtakoordinaattori, Jussi “Talkoomajuri” Peltola kertoili omaan leppoisaan tyyliinsä tulevan kesäkauden talkoo- ja remontointitöistä Parkonperällä ja Mäntzikässä. Tässä yhteenveto Jussin terveisistä:

Molemmat tukikohdat

Mäntysaari – kevättalkoot Helatorstai-viikonloppuna eli pe-su 27.-29.5., muuta:

Parkonperä – kevättalkoot pe-su 3.-5.6., muuta:

 

 

Yhteistyössä