Kölintervajaiset ja perinteinen Vappubrunssi su 1.5. klo 12

LrPS:n perinteinen purjehduskauden avausjuhla, Kölintervajaiset ja Vappubrunssi, järjestetään kahden poikkeusvuoden jälkeen Wilmanrannassa sunnuntaina 1.5. Juhlallisuudet alkavat klo 12 lipunnostolla ja vuodesta 1969 jatkuneella Kölintervaus-perinteellä. Seuraväki toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi juhlaan ja brunssille!

Kölintervausperinteeseen voit tutustua täältä: https://www.lrps.fi/pursiseura/kolintervaajat/

Kahden poikkeusvuoden jälkeen on jälleen hienoa tavata seuralaisia ja suunnitella kesän retkiä Saimaalla.

Ja kuka mahtaakaan olla tervaaja…? Jaa-a, se nähdään vappupäivänä… 

Tilaisuus kestää parisen tuntia ja Wilmanrannan tilat ovat luonnollisesti käytettävissämme.

Kevätkokous: ke 27.4. klo 18

Muistutuksena vielä kaikille, että seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään tulevalla viikolla, keskiviikkona Wilmanrannassa. Kokouskutsu on julkaistu ti 19.4. ESaimaa-lehdessä ja kokousmateriaalit ovat www-sivullamme (https://www.lrps.fi/2022/04/06/kevatkokous-ke-27-4-klo-18/).

Tuolloin käydään läpi viime vuoden toiminta ja talousasiat. Peltolan Jussi on lupautunut kokouksen jälkeen esitelmöimään saaritukikohtien rojekteista.

Halssi 2002 ja jäsenpostit

Jäsenlehtemme saapuu painosta myös ensi viikon aikana. Halssi-lehti ja jäsen- ja muut maksupostit lähtevät liikkeelle myös ensi viikon aikana. Halssissa on juttua mm. katsastustoiminnasta ja sen merkityksestä. Muista, että vain katsastettu vene voi käyttää seuran perälippua.

Tapaamisiin Wilmanrannassa!

Yhteistyössä