Saalinki & Salaatti ti 22.3. klo 18: Kilpapurjehdusilta

Saalinki & Salaatti -iltamat ovat jälleen täällä! Merkkaa kalenteriin ja tule paikalle!

SPV:n valmennustiimin kantaviin voimiin kuuluva Vili Kaijansinkko sparraa LrPS:n purjehtijoita tiistaina 22.3. Wilmanrannassa. Tilaisuus alkaa klo 18 Salin puolella.

Viime vuosina Saimaan alueen kilpailutoiminta on osoittanut lieviä virkistymisen merkkejä. LrPS:n venekunnat ovat pärjänneet hyvin Saimaanrankingin Race 1 ja Race 2 -luokissa ja varmistaaksemme hyvän aseman Saimaan alueen seurojen välisessä kisailussa, toimintaan kaivataan edelleen uusia venekuntia.

Illan anti on tarkoitettu kaikille – ei vain kisaporukoille. Hyvistä vinkeistä ja neuvoista voi nauttia myös matkapurjehtijat.

Tilaisuus on avoin, paikalle toivotaan sekä kokeneita kilpapurjehtijoita että uusia venekuntia, joita kiinnostaa oman venevauhdin parantaminen ja taktiset kuviot. Myös Lappeenrannassa majaansa pitävät muiden seurojen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita Wilmanrannan Saalinki & Salaatti -iltamiin!

Tämä kilpapurjehdusilta pidetään Live-tapaamisena, ilman webbistriimausta. Vilin mukaan näin saadaan paras mahdollinen teho irti paikalla olevien kokemuksista ja osallistujien vuoropuhelusta.

Kuten tiedämme, Vili on erittäin hyvä luennoitsija ja sparraaja – Tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä