Karvalakki 2021: Tulokset

LrPS:n Karvalakki 2021 -matkapurjehdukset tulokset:

Vuoden 2021 tapahtumassa reitti kulki Kuhaluodon lähtöportilta Päihänniemen ympäri kohti Ilkkoja, Rastiniemen ja Turpaniemen ohi Pitkäluodolle ja edelleen Petranselälle, jossa Partaluodot jätettiin paarpuuriin. Maali oli Kaupinsaaren ja Hilasaaren välisessä salmessa. Kummallinen kisa: pääasiassa veneet ajoivat spinnulla koko matkan ja ainoat manööverit olivat pari-kolme jiippiä koko reissulla. Tosin Fatmaissa taidettiin ottaa spinnuajo tosissaan loppuun saakka kun se saapui pallopurje ylhäällä Kurensalon tukikohtaan.

Startti on klo 11 Kuhaluodossa.

Perinteisesti Karvalakki-purjehdus on risteillyt eteläisen Saimaan alueella ja tämän vuoden tapahtuman osalta Karvalakki-reitti ilmoitetaan Kuhaluodossa – siten tiedetään reitille turvallinen ja hyvä kohdesatama. Purjehdus päättynee joko Mäntysaaren tai Parkonperän tukikohtaan.

Ilmoittautuminen Karvalakkiin tapahtuu siis Kuhaluodossa Matille Onyx-veneeseen ja Matilta saa lisätietoja tapahtumasta (044 055 8458).

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä