LrPS:n jäsenten merkkipäiviä vuonna 2021

Vuonna 2021 LrPS:n merkkipäivien vieton osalta huomio kiinnittyy 85-vuotisjuhlaansa viettävään Risto ”Ripo” Kimmoon. Hän on ollut seurassa aktiivisesti mukana jo aivan perustamisvaiheista lähtien ja tietojemme mukaan osallistunut nuorena poikana seuran perustavaan kokoukseen.

Ripo on ollut seura-aktiivi erityisesti Parkonperän tukikohdan rakentamisen aikaan. Hänen myötävaikutuksellaan on saatu kuljetettua rakennustarvikkeita Lappeenrannasta Puumalan saaristoon ja ahkerana talkoomiehenä hän on ollut ensimmäisiä seuralaisia Parkonperän tonttipaikalla merkitsemässä rakennuksen paikkaa maastoon. Sittemmin Ripo ja folkkari Tottakai oli monelle tuttu näky Kurensalon laiturissa.

Seura lähettää lämpimät onnittelut tänään, Erkinpäivänä syntymäpäiväänsä viettävälle Ripolle kuten myös tänä vuonna kunnioitettavan 85 vuoden iän saavuttavalle Matti Tammelalle sekä muille vuonna 2021 merkkipäiviä viettäville LrPS:n jäsenille!

85 vuotta täyttää:
Risto Kimmo
Matti Tammela

75-vuotisjuhlallisuuksia viettävät:
Esko Hussi
Tauno Hietamies
Juhani Isotalo
Raimo Kaljunen
Kari Lappalainen
Iikko B. Voipio

70-vuoden ikään ovat ehtineet:
Kalle Melanen
Mauri Kokkola
Kari Toukonen
Ilkka Partanen
Pirkko Valkonen
Sakari Vento

60-vuotiaita ovat:
Kari Immonen
Ulla Käkelä
Juha Mustonen
Petteri Saarnia
Teppo Silvennoinen

50-vuotisjuhlahumua viettävät yhä nuoremmat ihmiset:
Tommi Hirvonen
Niina Koistila
Kim Rintamäki
Tomi Tynkkynen

Sydämelliset onnittelut kaikille!

 

(Kuvituskuva verkosta.)

Yhteistyössä