LrPS ja IKH Lappeenranta yhteistyöhön

IKH Lappeenranta on ottanut myymälävalikoimaansa tunnettuja Musto -purjehdusasuja ja -varusteita. Seuran ja IKH:n välinen yhteistyösopimus tuo Muston tuotteet edullisesti LrPS:n jäsenten saataville IKH Lappeenrannan Myllymäen myymälästä. Myös kotimaisen Mirkan tuotteet ovat LrPS:n jäsenille tuoteryhmäkohteisessa alennuksessa.

Sopimus kattaa tämän purjehduskauden. Yhteistyön myötä IKH ja Musto ovat näkyvästi esillä LrPS:n verkkosivuilla. Purjehtijat tuntevat Musto-tuotemerkin laadusta ja toimivuudesta mitä vaativimmissa oloissa.

Ilona Harjunpää on valmiina IKH Lappeenrannan myymälässä kertomaan lisää Musto-asujen ominaisuuksista (kuva: IKH/Noora).

Yhteistyösopimuksen oikeuttaa LrPS:n jäsenet 25 % alennukseen IKH:ssa olevista Muston myymälätuotteista. Lisäksi, jos seuraväki haluaa, niin voimme tehdä IKH:n kautta laajemman yhteistilauksen Muston tuotteista, jolloin alennus on 30 %. IKH hoitaa paikalle sovitusmallit ja yhteistilauksen Muston maahantuojalta.

–Musto-valikoimamme on vielä alkuun hieman rajallinen ja tuotteet on valikoitu enemmän lifestyle-puoli edellä. Purjehtijoiden toiveita otetaan vastaan, ja olemme pohtineet, että seuraavan tilaukseen ottaisimme mukaan vaikkapa purjehdushanskoja, IKH-Lappeenrannan Ilona Harjunpää kertoo.

IKH on monipuolinen työ- ja turvavälineiden, kemikaalien ja varaosien erikoiskauppa Lappeenrannan Myllymäessä. Sopimukseen kuuluu myös, että seuran jäsenet saavat alennusta myös Mirkan tuotteista ja ale-prosentit vaihtelevat tuoteryhmittäin.

Lisätietoja:
https://www.ikh.fi/
https://www.musto.com/

 

 

–Mediatiimi

Yhteistyössä