LrPS:n Junnuleiri kaipaa apua järjestämiseen

Näyttää siltä, että koronarajoitukset ovat Etelä-Karjalassa hiljalleen helpottamassa – toki seuraamme tilannetta tarkasti ja toimimme annettujen määräysten mukaisesti.

Seura on aktivoimassa lasten ja nuorten toimintaa: vuonna 2019 järjestetty Wilmanrannan Junnuviikko olisi tarkoitus järjestää myös tällä purjehduskaudella. Hyväksi havaittu ajankohta, kesäkuun alku, heti koulujen päättymisen jälkeen näyttäisi olevan mahdollinen. Vuonna 2020 Junnuviikko peruttiin kansallisten koronarajoitusten takia.

Juniori- ja kevytvenejaosto on Matias Turusen johdolla valmistellut leiriä, mutta nyt Matiaksen ja muutaman muun seura-aktiivin muuttuneen työtilanteen takia mahdollinen leiri kaipaisi reipasta talkooryhmää, joka ottaisi leiristä vetovastuun.

Leirille on suunniteltu otettavan noin parikymmentä 8-15 -vuotiasta nuorta perehtymään jollapurjehduksen perusteisiin. Seuralla on hyvä jollakalusto ja Wilmanranta on mitä parhain paikka pitää ns. viikkoleiriä.

Meillä on hallituksessa sellainen kutina, että Lpr:ssa olisi kysyntää ja suoranaista patoutunutta tarvetta seuran organisoimalle junnuleirille.

Junnuviikon läpivientiin tarvitaan 4-5 hengen aktiivinen porukka, jolla olisi mahdollisuus olla mukana leirillä ma-pe 7.-11.6. päivisin (n. klo 9-15) järjestämässä paikan päällä leiriaktiviteetteja leiriläisille. Matias on valmistellut ohjelmaa ja peruskuviot (ruokailut, ryhmäjaon perusteet, harjoitteet jne.) ovat selvillä, mutta nyt todella tarve leirin vetäjille.

Junnujaoston sivulla on Matiaksen yhteystiedot ja ilmoittautumisia otetaan vastaan myös osoitteessa info[at]lrps.fi

Hallituksen psta,
-Topiantti, kommodori

Yhteistyössä