STARK ja LrPS yhteistyöhön

Pursiseura ja STARK Lappeenranta ovat solmineet markkinointiyhteistyösopimuksen, joka kattaa purjehduskaudet 2021 ja 2022. STARK Lappeenranta sponsoroi LrPS:n perinteisiä tiistaikisoja, joiden nimi kahdella seuraavalla kaudella on STARK Week Race.

– Stark haluaa olla tukemassa LrPS:n toimintaa. Näemme, että purjehdukseen liittyy paljon sellaisia asioita, jotka ovat lähellä myös Starkin tavoitteita, sanoo Stark Lappeenrannan yksikön päällikkö Jukka Heinonen.
Heinonen on itsekin purjehtija ja kokemusta on kertynyt kisoista sekä Itämereltä että Saimaalta:
– Tämän yhteistyösopimuksen taustalla on Starkin vahva osallistuminen Ari Huuselan IMOCA-projektiin. Olemme saaneet hyvää näkyvyyttä Huuselan projektin kautta myös kansainvälisesti. Lähtemällä mukaan tukemaan LrPS:n viikkokisoja, uskomme että saamme hyvää näkyvyyttä myös paikallisesti.
– Toivon Starkin puolesta kaikille purjehtijoille vahvaa myötätuulta ensi kesän kisoihin ja matkapurjehtijoille, Heinonen toivottaa.

Seuran puolesta Kilpailujaoston pj. Tommi Isotalo näkee asiassa paljon positiivista ja sopimuksen myötä Kilpailujaosto pystyy kehittämään toimintaansa ja nostamaan seuran kilpapurjehtijoiden osaamista:
– Tämä on hieno asia, josta hyötyy varmasti koko seura. Starkin sponsoroinnin avulla voimme päivittää osaamistamme ja nostaa kilpapurjehduksen osaamista kaikkien eduksi, sanoo Isotalo.
– Lisäksi meidän perinteinen tiistaikisa saa lisää näkyvyyttä. Uskon, että LrPS ja Stark huomataan hyvin satamassa.
STARK Week Race -tapahtumia on alku- ja loppukesän aikana. Kisaan on osallistunut viime vuosina hyvin veneitä:
– Meillä on muutama venekunta, jotka panostavat kilpailuihin. LrPS on perinteisesti ollut Saimaan alueen menestynein seura. Tämän kumppanuuden myötä pyrimme tietysti pitämään asemamme kuopiolaisia ja ristiinalaisia vastaan, Tommi Isotalo linjaa.

STARK Week Race -kisasarja käynnistyy tiistaina 11.5. ja viimeinen startti on ti 14.9. Heinäkuun ajan kilpaillaan ja purjehditaan Saimaan alueen muissa rankingsarjan kisoissa.

 

Yhteistyössä