HALSSI2021, SEURAN ”BITTI & BARDUUNA” -VERKKOTAPAHTUMAT SEKÄ SPV:n WEBINAARIT

Nyt kun ”normaali” seuratoiminta on merkittäviltä osin keskeytyksissä, LrPS:n seuratapahtumat ovat siirtyneet verkkotapahtumiksi.

Lähiaikana pidetään kaksi purjeiden trimmausta ja uusia purjemateriaaleja koskevat ”Bitti & Barduuna” -illat. Näistä on lisäinfoa ja ilmoittautumislinkit tässä artikkelissa (sama info on myös seuran Facebookissa). HUOM: purjemateriaaleja koskeva verkkotapaaminen pidetään ma 29.3. klo 18 (ei siis ma 22.3., syynä sairastuminen).

Halssi 2021 – tulossa

Lisäksi haluamme muistuttaa tulevan purjehduskauden Halssi2021-jäsenjulkaisusta. Jotta julkaisustamme saadaan mahdollisimman hieno, toimituskunta ottaa mielellään vastaan seuratyöstä kertovia valokuvia. Niitä pyydetään lähettämään osoitteeseen info@lrps.fi. Lisäksi muistutamme, että kaikki jäsenet voivat edesauttaa seuran varainhankinnassa. Halssin mediakortti on tulostettavissa tältä sivulta.

Muita verkkotapahtumia

Seuran omien verkkotapahtumien lisäksi on hyvä katsastaa mitä Suomen Purjehdus ja Veneily ry:llä (SPV) on tarjottavana jäsenyhdistyksilleen ja siten jäsenilleen – ja onhan sitä!

Oheisessa listauksessa on tiivistetysti esillä ne SPV:n webinaarit, jotka ovat tiedossa tätä kirjoitettaessa. Jotkin aiheet ja asiantuntijat voivat vielä tarkentua, mutta näiden webinaarien kautta pääsee mukavasti kevään fiilikseen ja tuleva veneilykausi on hetkihetkeltä lähempänä meitä.

Tilaisuudet pidetään Teams-yhteydellä ja osallistumislinkit kuhunkin tapahtumaan ovat täällä. Kyseisellä sivulla on nähtävillä paljon muutakin hyödyllistä infoa ja mm. senioriveneilijän kotijumppa (vink, vink!).

SPV:n tilaisuudet alkavat klo 19 ellei toisin sanota

To 18.3. klo 18:30-20 – Seuraviestinnän webinaari

To 25.3. Veneilijän sää, SPV:n sääasiantuntija, meteorologi Martin Gahmberg

To 8.4. klo 17, Suuli perusteet -webinaari

Ti 13.4. Campus kokoaa SPV:n koulutukset yhteen

To 15.4. Kysy veneilystä: Katsastus

To 22.4. Veneilijän sää, SPV:n sääasiantuntija, meteorologi Martin Gahmberg

To 29.4. Kysy veneilystä: Kesän paras harrastus

Ke 5.5. klo 17, Suuli laskutus -webinaari

To 13.5. Kysy veneilystä: Kisaamaan köliveneellä

To 20.5. Veneilijän sää, SPV:n sääasiantuntija, meteorologi Martin Gahmberg

To 27.5. Kysy veneilystä – Luonnonsatamat

Mukavaa kevätkautta LrPS:n jäsenille!

Yhteistyössä