Tiedote: Koronasulku sulkee Wilmanrannan ja tiistaisaunat

Torstaina 25.2. annettujen uusien, tehostettujen koronamääräysten takia LrPS sulkee Wilmanrannan toiminnat (linkki EKSOTE:n tiedotteeseen). Sulku koskee kaikkia kaupunkitukikohtamme yksityistilaisuuksia (joissa on yli 6 henkeä paikalla — ja onhan niissä). LrPS on ollut jo yhteydessä asiakkaisiin tilaisuuksien perumisesta.

Rajoitus koskee myös tiistaisaunoja, vaikka porukkaa olisikin ollut alle 6 henkeä viime kerroilla. Myös hallituksen kokoukset pidetään Google Meet -etäyhteydellä eikä Messissä.

LrPS on vastuullinen toimija ja noudattaa asiassa VN:n, AVIn ja EKSOTE:n asettamia rajoituksia. Seuraamme tilannetta ja lähtökohtaisesti sulku kestää maaliskuun lopulle, viikon 13 alkuun saakka. Mahdollisesti sauna voidaan avata ti 30.3., mutta asia varmistuu myöhemmin.

Pysytään terveinä ja toimitaan kaikin puolin fiksusti!

Hallituksen psta,
-Topiantti, kommodori

Yhteistyössä