Vuoden 2021 toiminta tarkentuu

Alkaneen vuoden osalta LrPS:n hallitus kävi läpi seuran tapahtumakalenteria, ajankohtaisia kokoontumisrajoituksia ja linjasi seuraavaa: toistaiseksi Wilmanrannan Saalinki & Salaatti -iltatilaisuuksia ei järjestetä, vaan suunnittelemme toisenlaista osallistumismahdollisuutta seurailtoihin.

Nopeimmin purjehduksen saloihin voi perehtyä jo heti, to 14.1. klo 19:30, kun  BSF:n verkkotoimitus toteuttaa purjehtijan Trimmi-illan Google Meetissä. BSF:n Facebook-linkki tapahtumaan on tässä.

Toinen mielenkiintoinen kisailua koskeva verkkotapahtuma on 9.2. klo 18 pidettävä Espoon Merikoulun organisoima Mini-sääntöseminaari Purjehduksen kilpailusäännöistä (#18), joka koskee merkkitila-sääntöä. Siihen on infolinkki tässä.

SPV tarjoaa myös paljon mielenkiintoisia purjehdus- ja veneilyaiheisia Webinaareja, joita pääset seuraamaan täältä.

LrPS:n tavoitteena on järjestää hyvän vastaanoton saaneita Saalinki & Salaatti -tapahtumia Google Meet-sovelluksen kautta. Aiheita kartoitetaan parhaillaan ja tapahtumakalenteri täydentyy tältä osin. Asiasta tiedotetaan sekä Suulin että seuran www- ja Facebook-sivujen kautta.

Mahdollisia aiheita ovat mm. uudistuneet meriteiden säännöt, matkakertomukset, veneen trimmaus järvipurjehduksen kannalta, seuran historiaprojekti ja Lappeenrannan satama-alueen kehittämissuunnitelmat… Lisää kiinnostavia aiheita voi jokainen seuran jäsen esittää hallitukselle! Lähetä sähköpostia osoitteeseen: info[at]lrps.fi

Seuran tapahtumakalenteri on päivitetty vuoteen 2021 ja sitä voit seurata tältä sivulta (huom: muutokset mahdollisia – seuraamme viranomaismääräyksiä tarkasti ja toimimme niiden mukaisesti)

Hallitus

Yhteistyössä