Osallistu SPV:n jäsenseurojen koulutusinfoon

Hei kaikki!

Tule kuulemaan kuinka seurastanne voi tulla arvostettu kouluttajaseura, jonka auktorisoidut veneilykouluttajat järjestävät SPV:n laatujärjestelmän mukaisia veneilykursseja, -tutkintoja ja kirjoittaa käytännön veneilytaitotodistuksia.

SPV järjestää yleisen avoimen webinaarin koulutuksesta kahtena keskiviikkona 4.11. ja 11.11.2020. Tervetuloa mukaan  klo 17:30 alkaen. Alla suorat linkit webinaareihin:

Osallistumislinkki 4.11.2020

Osallistumislinkki 11.11.2020

Veneilykoulutukseen ja kouluttajien auktorisointiin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä koulutustoimikunnan puheenjohtaja Jukka Toivakkaan jukka.toivakka[at]ext.spv.fi ja koulutuspäällikkö Mirja Rosenbergiin mirja.rosenberg[at]spv.fi.

terveisin,
Antti Kaipainen

——————————————————————–
Antti Kaipainen
Suomen Purjehdus ja veneily / Saimaan alue
antti@anttikaipainen.fi
p. 040 586 4457

Yhteistyössä