Mastonkaatajaiset pidetty

Kiitoksia kaikille mastonkaatajaistapahtumaan osallistuneille. Oli jälleen ilo huomata, että mukava määrä veneitä osallistui myös kisaa.

Päivän kisan ensimmäisenä maalissa oli tiukalla erolla Suvihuvi ennen Tatatu II venettä. Kerroinasettu oli jälleen suurin piirtein kohdillaan, koska sijoista käytiin tiukkaa kamppailua aina maali suoralle.

Mukavaan yhteiseen iltaan kuului arpaijaset ja makkaranpaistoa. Arpajaisen pääpalinnon Wolkofille, voitti Jorma Haapasalo. Suuri kiitos Arpajaispalkinotja lahjoittaneille.  Kiitokset kaikille yhteisiin talkoisiin osallistuneille. Me yhtedessä kuitenkin teemme tapahtuman.

Illan päätti Jussi Peltolan julistaminen vuoden pursiseuralaiseksi. Kiitokset Jussille kaikista seuratyöhön käytetyistä tunneista.

 

Päivän tulokset löytyvät alla olevista linkeistä.

Wilmanranta 2020 LrPS FinRating

Wilmanranta 2020 FIN FinRating

Yhteistyössä