Valmistaudu purjehduskauteen 2021 – Talvipaikkoja vapaana Linnoitusniemessä

Talvitelakointi aloittaa valmistautumisen uuteen purjehduskauteen! LrPS:n veneiden perinteisellä talvisäilytysalueella, Linnoitusniemen ns. Sotakorvauslaiturilla on vapaana kymmenkunta venepaikkaa.

Paikat varataan nopeimmille – toimi nyt!

Veneet nostetaan talveksi pois Saimaasta. Nyt on aika varata oma talvisäilytyspaikka Sotakorvauslaiturilta, eli Linnoitusniemen aallonmurtajalta. Veneet nostetaan alueelle – määräysten sen salliessa – lokakuun alussa: la 3.10. ja la 10.10. – jälkimmäisen ollessa sopivasti liputuspäivä. (3.10. purjehditaan vielä kaikille avoin Karvahattupurjehdus.)

Aiemmat paikkavaraukset ovat voimassa, mutta alueella on vanhojen paikkojen lisäksi kymmenkunta vapaata talvipaikkaa LrPS:lle varatulta alueelta. Mikäli haluat veneesi ko. alueelle, ole pikaisesti yhteydessä telakointivastaaviin:
– Jolly Ikonen (040 762 1989)
– Tommi Isotalo (040 778 9857)

*   *   *

Yhteistyössä