Pidetään Wilmanrannan paikat kunnossa!


On tullut ilmi, että seuraväelle tärkeän Wilmanrannan Tiistaisaunan jälkeen Messissä ja saunatiloissa on ollut siivotonta. Tämä on ollut toistuvaa. On tärkeää muistaa, että jokainen siivoaa jälkensä saunomisen jälkeen. Wilmanrantaa vuokrataan aktiivisesti viikon aikana ja paikka on hyvin suosittu vuokraajien keskuudessa.

Ylimääräistä siivoa aamulla ke 2.9.2020 (kuva: Wilmanrantajaosto).

Seuran hallitus on saanut Wilmanrantajaostolta viestejä loppukesän aikana – viimeksi tänään ke 2.9.2020 – siitä, että Tiistaisaunassa kävijät eivät nyt enää muista, että omat jäljet on siivottava huolella ja kunnolla. Pefletit roskiin, tyhjät juomatölkit roskiin tai kotiin mukaan, pöydät siistiksi ja tuolit paikoilleen!

On tosi harmi, että aamusta paikalle tulevat vuokralaiset joutuvat kohtaamaan tällaista huolimattomuutta saunojien jäljiltä. Hallitus tulee keskustelemaan asiasta seuraavassa kokouksessaan to 24.9. Samalla pohditaan ulkopuolista siivousta Tiistaisaunan jälkeen – se nostaisi saunamaksuja reilusti! Toivottavasti tästä tärkeästä perinteestä ei kuitenkaan tarvitse luopua.

Sama asia – omien jälkien siivoaminen – koskee luonnollisesti myös Wilmanrannan jollahallin ja työskentelypisteen käyttöä. 

Nyt tarkkana!

Hallitus

Yhteistyössä