Outi Kolhonen LrPS:n Laser-mestariksi

Elokuisena lauantaina purjehdittiin perinteiseksi muodostunut Lappeenrannan Laser-mestaruuskisa Wilmanrannan edustalla. Kevyttuuliseen kisaan osallistui 10 purjehtijaa ja vuoden 2020 mestariksi taituroi Outi Kolhonen. Onnittelut voittajalle!

Laser-veneet rikattiin tänä vuonna Standard- ja Radial-purjeilla. Näin päästiin kokeilemaan hieman erilaisia purjehdustapoja, joskin kevyt tuuli antoi menestymisen mahdollisuuden kaikille.

”Lohkossa 1” purjehtivat Pette, Jussi, Petu, Jorkka ja Pekka. ”Lohkoon 2” oli sijoitettu Jamppa, Aso, Outi, Tomi ja Tuna. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, niin tiukat kisat käytiin ja semifinaalivaiheeseen etenivät 1-lohkon parhaat Petu Pauniaho ja Pette Sairanen ja 2-lohkon Outi Kolhonen ja Tuna Kotoneva.

Kisapomo Jamppa Kohonen esitteli vuoden 2020 kisakaaviota vierellään mestari-Outi. Huomatkaa Outilla äärimäisen hieno, Afganistanin kaivosministeriön lahjoittama palkintolautanen.

Finaalipariksi sukeutuivat Petu ja Outi ja tuulen edelleen keventyessä kiistattomaksi mestariksi purjehti Outi. Pronssisija jaettiin semi-jumbojen Petten ja Tunan kesken.

Viime vuoden tapaan Laser-kisat käytiin kovin kevyessä kelissä. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä tapahtuma osoitti jälleen, että Laser-purjehdus kokoaan yhteen innokkaita seiloreita, joka vetävät startin kuin startin rennosti tosissaan!

Kiitos osallistujille! Odotellaanpa ensi vuotta ja mitä kaikkea sitten onkaan luvassa…

*  *  *

Yhteistyössä