Tulossa: Wilmanrannan Valssi, la 19.9.

LrPS:n kauden 2020 päätöspurjehdus, Wilmanrannan Valssi, seilataan enemmän-tai-vähemmän tosimielellä lauantaina 19.9.2020. Tapahtumat käynnistyvät ilmoittautumisella Wilmanrannan kisakansliaan klo 9 alkaen.

Näin railakkaassa kelissä seilattiin 2019 (kuvalähde: s/y Sunset).

Perinteiden mukaan Valssi kisataan takaa-ajolähtönä. Veneet ryhmittyvät Linnoitusniemen laituriin ja starttaavat “LrPSrating”-tasoituslukujen mukaisessa järjestyksessä radalle. Rata määritellään vallitsevien tuuliolojen mukaisesti Pien-Saimaalle (Kirjamoin siltaa ei aliteta).

Kisaan ovat tervetulleet myös muiden pursi- ja purjehdusseuran venekunnat, joka näin ystävällisenä kutsuna kerrottakoon. Viime vuosina Wilmanrannan Valssi onkin koonnut upean laivueen. “LrPSrating”-tasoitusluvun tuhannes-, sadas- ja kymmenesosia voi tiedustella Tommilta 😉

Lauantai-iltana seuraväki ja venekuntien miestöt ja osallistujat viettävät kauden päätösjuhlaa Wilmanrannan tiloissa. Käytännön järjestelyt varmistuvat viimeistään kisaan ilmoittautumisen yhteydessä. Luvassa on iloista yhdessäoloa ja mm. vuoden Pursiseuralaisen julkistaminen.

LrPS toivottaa kaikki tervetulleeksi tapahtumaan!

HUOM.:
Mikäli viranomaiset asettavat Covid-19 -tilanteen johdosta rajoituksia tms., niin LrPS toimii niiden mukaisesti. Asiasta tiedotetaan erikseen.

Yhteistyössä