Päivitys tukikohtien käyttöön ja tärkeä tiedotus

Valtakunnalliset poikkeustilarajoitukset ovat muuttuneet kesäkuun alussa. Tukikohtien käytön ohjeistusta päivitetään alla olevan tiedon mukaisesti. Seuran hallitus käsitteli asiaa ke 3.6.2020.

Tukikohdissa toimitaan yleisten kokoontumis- ja turvavälisuositusten mukaisesti. Saunomiset järjestetään paikalla olijoiden sopimuksen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus saunoa myös vene- ja perhekunnittain.

Jokainen huolehtii itse epidemiaan liittyvistä riskeistä liikkuessaan tukikohdissa. LrPS tai sen hallitus ei ole vastuussa tukikohtien hygieniatasosta tai mahdollisista tartunnoista. Yhteiskäyttötukikohtien osalta noudata kunkin seuran antamia ohjeita.

Veneiden vuosikatsastuksia voi tehdä harkinnan mukaan ilman aikarajoituksia. (Runkokatsastukset tehdään syksyllä tai muulloin veneen ollessa kuivilla.)

Lisäksi muistutetaan SPV:n ohjeistuksesta, jotka koskevat

Lisätietoja SPV:n ohjeistuksesta (pdf-tiedosto).

TÄRKEÄÄ: käytä aina osoitetta info@lrps.fi

Kaikki LrPS:lle osoitettu sähköposti tulee lähettää osoitteeseen info@lrps.fi – tai vaihtoehtoisesti suoraan hallituksen jäsenille.

Suosittelemme tyhjentämään tai vaihtamaan sähköpostiohjelman (Outlook, Gmail…) automaattisen osoitetiedon siten, että LrPS:lle lähtevät viestit ohjautuvat aina osoitteeseen info@lrps.fi.

Päivitä myös verkkoselain, niin kirjanmerkissä oleva seuran www-sivu päivittyy ja osoitetiedot ovat sielläkin oikein. Huomaa, että ainakin Outlookin roskapostiin saattaa ohjautua SPV:n Suuli-jäsenrekisterin massapostitusviestejä, eli muuta Outlookin asetuksia niin, että info@lrps.fi -osoitetta ei tulkita roskapostiksi.

Kevään aikana on havaittu, että vanha ”.org” -päätteinen osoite on vielä osittain toiminnassa ja seuralle tarkoitettua postia on vielä tämänkin kevään aikana mennyt sinne. (Hallitus poistaa vanhan osoitteen kokonaan käytöstä lähiaikoina.)

Kevätkokouksen antia

LrPS:n kevätkokous pidettiin ke 3.6. Kokous hyväksyi seuran talous- ja toimintakertomuksen ja myönsi vastuuvapauden vastuullisille. Seuran taloudellinen tilanne on hyvä ja on syytäkin pitää hyvänä. Seuraavan 10–15 vuoden kuluttua meillä on edessä isoja peruskorjaushankkeita tukikohdissa ja niitä varten taloudessa on syytä olla tarkkana.

Kokous keskusteli vilkkaasti talkootyön merkityksestä seuran tukikohtien ja toimintojen kannalta. On selvää, että yhteiskunnan muuttuessa LrPS:n on seurattava aikaansa, mutta perinteisen talkootyön osuus pysyy edelleen korkeassa arvossa. Myös jaostokohtaisen taloudenpidon, ”vallan ja vastuun”, periaatteesta pidetään kiinni.

Jokainen jäsen voi tahollaan miettiä kuinka omalla toiminnallaan voi auttaa seuraa. Syyskokous on tulossa heti purjehduskauden jälkeen ja uusia toimijoita seuran hallintoon, talkootehtäviin ja jaostojen toiminnan vauhdittajiksi kartoitetaan jo kesän aikana.

Vastuullista veneilykesää kaikille!

Yhteistyössä