Finrating-tasoitus käytössä: ohjeita mittatodistuksen hakuun

SPV:n alaisia purjehduskisoja koordinoiva Avomeripurjehtijat ry, joka hallinnoi myös tasoituskilpailujen sääntöjä ja systeemejä, on laatinut ohjeen uuden Finrating-todistuksen hakemiseen. Näillä opeilla eteenpäin!

Oheisessa pdf-liitteessä on napakat ohjeet uuden tasoitussäännön mukaisen mittatodistuksen hakemiselle. Tätä suositellaan kaikille, joka vähänkin enemmän haluavat kisailla köliveneskaboissa – Finrating-sääntö on voimassa LrPS:n tiistaikisoissa ja Saimaa Ranking -sarjassa.

Liite: Yleisohje Finrating-todistuksen hakuun

Vaihtoehtoja on kaksi:

  1. Tee kansainvälinen ORC Club -hakemus sivustolla www.orc.org ja syötä sinne kaikki vaaditut mitat ja tiedot.
  2. Täytä ORC Club -mittakirjatilaus sivulla www.avomeripurjehtijat.org/tasoituspurjehdus/. Vain tämä saa todistuksen hakemisen työjonoon. Tämä kohta sisältää hallinnolliset tiedot, miehistöpainon ja muutokset ym. tarkennukset hakemukseen.

Molemmat menettelytavat neuvotaan oheisessa liitteessä.

Kevään ja alkukesän aikana kokemus on opettanut, että mittakirja tulee Amp ry:ltä varsin ripeästi ja heidän mittaushenkilöt vastaavat hyvin nopeasti tiedusteluihin. Urakka on suuri, mutta hyvin hallussa.

Muutenkin kannattaa liittyä Avomeripurjehtijat ry:n jäseneksi. Amp ry:n sivuilla on paljon hyödyllistä infoa, josta on iloa myös perhe- ja/tai sunnuntaipurjehtijalle, joka haluaa piiskata paattiaan vauhdikkaampaan menoon…

Lue lisää: http://avomeripurjehtijat.org/

Lisätietoja myös kilpailupomo Tommi Isotalolta (s/y Fatmai).

*  *  *

Yhteistyössä