Merkkipäiviä LrPS:ssa vuonna 2020

SPV:n Suuli-jäsenrekisterin ominaisuuksiin kuuluu, että merkkipäiväänsä viettävien jäsenten listaus on helposti saatavilla. Suuli-tietojen mukaan LrPS:n miltei 400 jäsenestä 41 henkilöä viettää vuonna 2020 tasavuosijuhlaa – LrPS haluaa onnitella kaikkia merkkipäiväänsä viettäviä!

On toki niin, että syntymäpäivä on meillä jokaisella joka vuosi ja tässä merkkipäiviksi on valikoitunut Suomen Kuvalehden aikanaan käyttämät ”tasavuodet”:

95-vuotiasta Jorma Kariniemeä voidaan syystä kutsua LrPS:n ikäpresidentiksi. Onnittelut!

85-vuotisjuhlaansa viettävät Martti Aalto ja Hannu Simpura.

80-vuotisjuhlaansa viettävät Liisa Hänninen ja Martti Siljamo.      

75 vuotta täyttävät: Onni Kärkkäinen, Kari Lehtonen, Juhani Luoto, Riitta Ojala, Arja Sundqvist ja Hannu Äikäs.

70:siä viettävät: Jorma Ikonen, Helena Kemiläinen, Lasse Koskelainen, Rauli Laaksonen, Osmo Myllärinen, Marja-Leena Nurmi, Timo Nurmi, Rainer Orpana, Martti Seppälä, Aki Suhonen ja Ari Vasara. Lisäksi on yksi tietojenluovutuskiellon ilmoittanut 70-vuotispäiväänsä viettävä jäsen.

Virkeitä 60-vuotiaita ovat: Risto Hedman, Ulla Hjerppe, Timo Huikuri, Riitta Koivistoinen, Petri Mensonen sekä Timo Nordström. Lisäksi on yksi tietojenluovutuskiellon ilmoittanut 60-vuotispäiväänsä viettävä jäsen.

50-vuotislahjaksi keinutuolia toivovat: Jan Jokelainen, Sisko Leino, Anne Lind, Markku Mäki-Hokkonen, Saarinka Mäki-Hokkonen, Joni Ojala, Eija Palsinajärvi-Äikäs, Petteri Pauniaho ja Topi Äikäs. Lisäksi on kaksi muuta tietojenluovutuskiellon ilmoittanutta 50-vuotispäiväänsä viettävää jäsentä.

LrPS:n hallitus onnittelee lämpimästi kaikkia merkkipäiväänsä viettäviä seuralaisia!

Yhteistyössä