Kölintervaaja 2020: Pekka Salla

Vuoden 2020 LrPS:n kölintervaaja on Pekka Salla. Pekan nimeäminen kölintervaajaksi juhlistaa samalla Purjehduskeskus Wilmanrannan 15-vuotista taivalta. Pekka Salla oli Wilmanranna-projektissa rakennuttajakonsulttina. 

Vaikka elämme poikkeusoloja ja perinteinen LrPS:n Wappubrunssi ja seuralaisten yhteinen Kölintervausjuhla jouduttiin perumaan, niin seura pitää kiinni perinteistä: Kölintervaus suoritettiin asianmukaisesti 1.5.2020 Wilmanrannassa. 

Tämän artikkelin yhteydessä on tallenne vuoden 2020 lipunnostosta, kölintervauksesta sekä asiaan kuuluvat puheet ja tervehdykset. Videolla kommodori Topiantti Äikäs lähettää tervehdyksen seuralaisille, nähdään Pekan mallisuoritus kölintervauksesta ja kuullaan kölintervaajan tervehdys seuralaisille. Pekka Salla toimi Wilmanranna-projektissa rakennuttajakonsulttina. 

Katso tästä lipunnosto, kölintervaus ja tervehdykset:

LrPS haluaa toivottaa kaikille purjehtijoille ja veneilijöille – poikkeusoloista huolimatta – hyvää alkavaa purjehduskautta. Noudattamalla viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä voimme nauttia Saimaasta ja purjehduksesta täysin siemauksin!

Lopuksi vielä kaksi Lpr:n optimistijollamestaria yhteiskuvassa: oikealla vuoden 1967 mestari, vasemmalla vuoden 1978 mestari – sekä upeat, autenttiset palkinnot kyseisiltä vuosilta:

*  *  *

Yhteistyössä