Saalinki ja Salaatti -seuraillat 2020

LrPS:n talvikauden Saalinki & Salaatti -seuraillat ovat tältä kaudelta ohi. Ehdimme järjestää kaikkiaan kuusi esitelmäiltaa, joista viisi Wilmanrannan isossa salissa ja yhden verkkolähetyksenä seuran Youtube-kanavalla. 

Kuten LrPS:n toimintasuunnitelmassa vuodelle 2020 porukalla päätettiin, niin Wilmanrannan Saalinki ja Salaatti ”-iltamat” pysyivät edelleen seuran toiminnassa. Tilaisuuksiin osallistui mukavasti väkeä ja tämänvuotiset aiheet kiinnostivat paikallisia purjehtijoita ja veneilijöitä. 

Koronatilanteen takia viimeinen esitelmä siirrettiin verkkoon ja teknisesti lähetys onnistui hyvin. Samalla kuulimme tärkeää asiaa Saimaa Geoparkin viimeisimmistä hankkeista ja Geoparkin Unesco-hakemuksen tilanteesta. Tämän esitelmän voi katsoa uudelleen tästä linkistä.

Aiheita jäi varastoon, kiitos osallistujille!

Kevään aikataulumuutokset aiheuttuvat sen, että meillä on varastossa aiheita myös tuleville kausille. Esimerkiksi venekokkausta koskeva aihe otetaan ohjelmaan tulevalla esitelmäkaudella.

Seuran puolesta on syytä esittää yhteisesti kiitos kaikille esitelmän pitäneille henkilöille ja tietysti myös aktiiviselle seuraväelle tilaisuuksien onnistumiseksi. Tapahtumissa käytiin aktiivista keskustelua meille tärkeistä aiheista.

Nämä Saalinki & Salaatti -seuraillat ehdittiin pitää talvi- ja kevätkaudella 2020:

 

Yhteistyössä