Seuran yhteislaskutalkoot peruttu Linnoitusniemessä (hallituksen päätös 8.4.)

Huomio huomio!

Koronatilanteesta johtuen LrPS:n hallitus teki tänään ke 8.4. päätöksen, että LrPS ei järjestä veneiden yhteislaskutalkoita tänä keväänä. Päätöstä vauhditti Matkapurjehdus- ja tukikohtajaoston Linnoitusniemen telakointitoiminnan vastuuhenkilön Tommi Isotalon kirje hallitukselle. Kirjeessä Tommi toteaa, että koronatilanne saattaa jatkua ja se voi estää yhteislaskut myös myöhemmin. Samoin tieto siitä, että Etelä-Karjalaan epidemia-aalto saattaisi saapua vasta toukokuun lopulla, johti nopeaan reagointiin ja oheiseen päätökseen (kokous päättyi tänään ke 8.4. klo 19:42):

“LrPS:n hallitus päättää keväällä 2020 vallinneeseen koronavirustilanteeseen ja Isotalon aloitteeseen vedoten, että kevään 2020 Linnoitusniemen yhteislaskua ei järjestetä seuran puolesta ja johtamana.

Jokainen alueella venettään säilyttävä hoitaa veneen laskun itse. Lpr:n kaupungilta on varmistettu, että veneiden talvisäilytys voi koronatilanteesta johtuen jatkua vielä 15.5. jälkeen, mikäli veneenomistaja ei saa laskua järjestettyä. Veneitä voi pitää alueella ainakin 31.5. saakka (puhelinkeskustelu Topiantti Äikäs ja satamapäällikkö Hannu Lappalainen.)

LrPS:n hallitus toivoo, että laskutoiminnassa noudatetaan annettuja ohjeita ja määräyksiä terveysasioissa.”

Tiedossa on myös se, että monet Linnoitusniemen talvisäilytysalueella (“Sotakorvauslaiturilla”) venettään pitävät ovat laskemassa veneen pe-la 8.-9.5. Vaikka seura ei järjestä nyt veneiden yhteislaskua, niin asiasta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä suoraan Tommiin (040 778 9857).

LrPS:n hallitus seuraa koronatilanteen kehittymistä alueellamme. Tarvittaessa tiedotamme lisää täältä Suuli-jäsenrekisterin kautta, www-sivulla ja Facebookissa. Tapahtuma on myös merkitty perutuksi www-sivujen Tapahtumat-palstalla. (Juuri painosta tulleessa Halssi-jäsenlehdessä yhteislaskut on kalenteroitu, mutta nyt se ei siis toteudu.)

Kuvituskuva. Ei varsinaisesti liity asiaan mitenkään, mutta on aika kiva.

Hallituksen psta,
-Topiantti, kommodori

Yhteistyössä