Tiedote: Wilmanrannan toiminnot on keskeytetty

LrPS:n hallitus kokoontui tiistaina 17.3. ja keskusteli koronaviruksen ja valtion asettamien valmiuslakien määräysten ja muiden viranomaisten päätösten vaikutuksista seuratoimintaan. LrPS:n hallitus päätti seuraavaa:

1) Wilmanrannan tiistai-saunat peruutetaan toistaiseksi, ainakin niin kauan kuin poikkeustilanne kestää. Tiistai-saunojen uudelleen aloittamisesta informoidaan erikseen.

2) LrPS:n loput torstai-iltojen Saalinki & Salaatti -tilaisuudet perutaan tältä keväältä. Aiheisiin palataan myöhemmin.

3) LrPS:n kevätkokous on sovittu pidettäväksi ti 21.4. Valmiuslakien nojalla julkiset kokoontumiset ovat kielletty kuukauden ajaksi. Kevätkokous pidetään, mikäli viranomaisten määräämä poikkeustilanne päättyy ja kokoontumiset sallitaan. Jos kevätkokous joudutaan siirtämään, niin uusi ajankohta ilmoitetaan erikseen.

4) Wilmanrannan Junnuviikko -nuorisoleiri (kesäkuun alussa) järjestetään normaalisti, jos poikkeustila on purettu ja kokoontumiset sallitaan. (Leirille ilmoittautumisen viimeinen päivä on ma 18.5.).

5) Wilmanrannan vuokraustoiminta (myös jäsenille) on keskeytetty 13.4.2020 saakka – LrPS on vastuullinen toimija ja noudattaa viranomaisten määräyksiä poikkeustilanteessa.

LrPS:n hallitus toivoo, että seuran jäsenet ja lappeenrantalaiset purjehtijat ja veneilijät kunnioittavat edellä kerrottuja päätöksiä ja linjauksia. Tilanne on vakava ja LrPS kantaa vastuunsa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen helpottamisessa.

Psta,

Topiantti Äikäs
LrPS:n kommodori (pj.)
topiantti.aikas[at]lrps.fi, 040 716 4188

Yhteistyössä