FinRating korvaa FinLYS-järjestelmän kaudella 2020

Purjehduskilpailujen yleisin tasoitusjärjestelmä Suomessa muuttuu ensi kaudeksi: FinRating korvaa FinLYSin.

Tavalliselle viikkokisoissa tai parissa isommassa tapahtumassa vuosittain kisaavalle purjehtijalle muutos on lähinnä kosmeettinen. Tuttu FinLYS-luku saa vain hieman eri muodon. Tasoitukset vanhoihin tuttuihin kilpakumppaneihin pysyvät käytännössä samoina.

Sääntö itsessään ei ole vielä täysin valmis. Lisätietoa tulee piakkoin. Saimaa-ranking toimikunta on aktiisesti asiassa mukana ja minä puheenjohtajana olen Avomeripurjehtijoiden kanava Saimaan alueen suuntaan. Kaikki kysymykset voi siis suunnata minulle. Osaan löytyy jo vastaus, osaan ei vielä.

Lisää tietoa asiasta Avomeripurjehtijoiden sivulta http://avomeripurjehtijat.org/

T:Tommi Isotalo

Saimaa-Ranking toimikunta

Yhteistyössä