Wilmanrannan Valssin tulokset

Jälleen pidimme yhdessä hauskaa purjehduksen merkeissä Lappeenrannan lähivesillä. Rata kiertelin Wilmanrannasta, Mikonsaarenselän kautta Saimaanharjulle ja suihkulähteen kautta jälleen Wilmanrantaan.

Keli on vaihteleva, mutta pääsääntöisesti tuulta riitti. Voittajaksi tänä vuonna Minna Ängeslevän Sunset vene, selkeällä erolla muihin. Loput veneistä tulivat sitten tiukemmassa nipussa maaliin. On huomioitavaa, että toista kertaa peräkkäin Valssin voiton vei naisisto. Onnittelut Minnalle ja miehistölle.

Illalla palkittiin myös tiistaikisojen voittaja Fatmai miehistöineen. Lisäksi Vuoden Pursiseuralainen palkinto jaettiin tällä kertaa Virve Olkkoselle ja Ville Törmälälle aktiivisesta seuratoiminnasta.

Kiitokset kaikille päivällä ja illalla mukana olleille. Ensi vuonna sitten uudestaa.

Wilmanranta 2019 LrPS LYS

Wilmanranta 2019 FIN LYS

T:Tommi

Yhteistyössä