Saimaa ja Geopark regatan tulokset

Heinäkuun 20 ja 21 päivä muodostivat Geopark Regatan, joka koostui kahdesta Saimaa ranking kisasta (Joutsenpurjehdus ja Saimaa regatta). Kilpailukeskuksena toimi jälleen Joutsenon Veneseuran tukikohta Likosenlahdessa.

Lauantaina keli oli 5-9 m/s pohjoisesta, puolipilvisessä kelissä. Radat olivat tehty eteläiselle Saimaalle. Voittajiksi tuli Racing-luokassa Woodpecker ja Club-luokassa Vaitiara.

Sunnuntaina ratana oli ylälippu – alalippu rata Pulpinselällä. Tuuli oli vain ajoittain nimeksi, mutta pienellä kärsivällisyydellä saatiin kaksi purjehdusta kisattua. Sunnuntaina voittajiksi tulivat Racing-luokassa Fenix ja Club-luokassa Suvihuvi.

Viikonlopun tulokset menivät päivien osalta melko sekaisin. Geopark regatan voittajiksi kruunattiin Racingissa Woodpecker ja Clubissa Suvihuvi.

Tulokset tässä liitteenä

Saimaa regatta tulokset

Saimaa Geopark regatta

Yhteistyössä