LrPS-asiaa

Tässä tiedotteessa on muutama ajankohtainen asia:

LrPS:aa on lähestytty asialla, joka koskee 5–7 venekunnan saamista Lpr:n edustalle erääseen koulutustilaisuuteen niin, että saisimme reilut parikymmentä henkilöä vesille ja kokemaan purjehduksen saloja? Päivämäärä on to 22.8. Tapahtuma tukeutuisi meidän osalta Wilmanrantaan ja toteutus olisi illalla, noin klo 17–19. Kiinnostuneet venekipparit voivat ilmoittautua kommodorille – sanotaan 15.7. mennessä. Toteutamme tapahtuman talkootyönä ja “tilaaja” tukee seuraa – esim. junnutoimintaa – sopivaksi sovittavalla summalla.

Saimaan alueen kevään kommodoripalaverissa linjattiin, että jokaisen tukikohtaverkostossa oleva seura hoitaisi tänä vuonna uutta kuva-aineistoa tukikohtien ympäristöstä. Sovittiin, että seurat ottaisivat tukikohdista drone-härveleillä ilmakuvia laiturialueista ja rantautumispaikoista jne. Kas tässäpä haaste LrPS:n droneosastolle (keitä he sitten ovatkaan!): hyvää ilmakuva-aineistoa kaivataan ja sitä voi toimittaa vaikkapa kommodorille spostilla tämän kesän aikana.

Muistutetaan vielä, että nyt kun seuran tiistaikisat ovat kesätauolla, niin myös Wilmanrannan tiistaisauna on tauolla. Saunat ja kisat jatkuvat tiistaina 6.8. Elokuussa siis jälleen kisataan – kuka aivan täysillä, kuka (suvi)huvin vuoksi – ja lopuksi saunat sekä kisaspekulaatiot…

Hyvää kesää kaikille!

-Topiantti

PS: Tämä sama tiedote on lähetetty myös SPV:n Suuli-jäsenrekkarin kautta. Voi käydä niin, että spostin selailuohjelma tulkitsee Suulista lähetetyn massapostauksen roskapostiksi (esim. Outlook tekee näin), joten kannattaa silloin tällöin tsekkailla mitä kaikkea siellä puolella onkaan…

Yhteistyössä