LrPS:n seuraillat kevätkaudella 2019

Vuosikokouksessa keskusteltiin siitä, että LrPS:n toimintaa on hyvä aktivoida myös talvi- ja kevätkaudella – kuin odotuksena tulevalle purjehduskaudelle.

Vuoden lopulla olimme yhteydessä seuran ns. nuoremman kohortin jäseniin. Sen myötä saimme hyviä ideoita toiminnan aktivoimiseksi ja Wilmanrannan nostaminen seuratyön keskiöön nousi vahvasti esille.

Näistä viesteistä inspiroituneen LrPS:n hallitus käynnistää Wilmanrannan torstai-illat, jotka jäsenemme Miika Himmin hyvästä esityksestä annetaan nimi ”Wilmanrannan Saalinki & Salaatti”.

Wilmanrannan Saalinki & Salaatti -illoissa on vaihtuva teema. Ne voivat koskea käytännössä mitä vain purjehduksen ja veneilyn alalta. Pyydämme alustajia seuran piiristä ja muualta.

Torstaisin voi ”Saalinki & Salaatti -hengessä” kokoontua muutenkin – torstai-illat ovat pääsääntöisesti vuokrakäytöstä vapaana. Oheisen aiheiden lisäksi otamme (otan) hyvin mielellämme vastaan esityksiä myös muista aihepiireistä: mielenkiintoisia aihealueita voisi olla esim. vene- ja tukikohtaruokien, navigoinnin, junnutoiminnan, kilpapurjehduksen ja vaikkapa ympäristöasioiden ääreltä…

Näiden tapaamisten lisäksi seuran ompeluseura on aktivoitunut ja aloittaa eri ilmoituksen myötä omat talkooiltansa Wilmanrannassa…

Tässä vaiheessa almakoidut Wilmanrannan Saalinki & Salaatti -illat ovat:

Tapaamisaika Wilmanrannassa on klo 18:00. Kahvit, teet ja pullat tarjolla.

Tavataan torstaina Wilmanrannassa – kaikki seuran jäsenet, uudet ja vanhat, ovat lämpimästi tervetulleita.

–Hallitus

(Lisätietoja vaikkapa kommodorilta, topiantti.aikas@lrps.fi, 040 716 4188)

 

Yhteistyössä