Mastonkaatajaiset ja Wilmanrannan Valssi

Pidettiin 15.9. Wilmanrannassa. Illan pääkohtina olivat vuoden pursisieuralaisen valinta, joka tänä vuonna on Matti Koukku. Pitkän linjan aktiivi on ollut vuosien aikana monessa mukana. Päivällä käydyn Wilmanrannan Valssi purjehduksen voitti tänä vuonna ylivoimaisesti Adelen naisisto. Hienoa oli havaita, että suurin osa veneistä oli laittanut Race QS seurannan päälle kisan ajaksi. Kilpailun voi siis katsoa vaikka jälkikäteen täältä ja analysoida missä meni hyvin ja missä meni huonosti http://raceqs.com/regattas/66591

Kilpailun tulokset löytyvät täältä Wilmanranta 2018 LrPS LYS  ja täältä Wilmanranta 2018 FIN LYS

Kiitokset kaikille osallistujille, järjestäjille ja palkintojen lahjoittajille. Mukava oli jälleen viettää yhteistä iltaa.

Yhteistyössä