Wilmanrannan Valssi purjehdus ja mastonkaatajaiset la 15.9 – Alustavat kertoimet julkaistu

Wilmanrannan Valssi purjehdus ja mastonkaatajaiset järjestetään tänä syksynä 15.9. Ensiksi vuorossa on Wilmanrannan Valssi purjehdus. Ilmoittautuminen purjehdukseen alkaa kello 8.30 Wilmanrannassa ja päättyyi kello 10:00. Kisa suoritetaan takaa-ajolähtönä ja ensimmäiset veneet lähtevät matkaan vähän kello 10 jälkeen. Veneitä odotetaan maaliin noin kello 15. Tämän vuoden alustavat kertoimet löytyvät tästä LrPS-LYS 2018.

Purjehduksessa käytetään RaceQs ohjelmistoa veneiden seurannassa. Toivoisimme kaikkien osallistujien käyttävän ohjelmistoa purjehduksen aikana. Näin tilannetta voisi seurata myös Wilmanrannasta käsin. Kaikkien RaceQS:ää kisan aikana käyttäneiden kesken arvotaan palkinto. Ohjeet RaceQS:n käytöstä tässä liitteenä Raceqs+ohjeet. Kisa löytyy jo RaceQS sivustolta osoitteesta http://raceqs.com/regattas/66591

Purjehduksen jälkeen on varattu aikaa saunalle ja ruokailulle. Naisten sauna on varattuna ravintola Armadalle ja miehille Wilmanrantaan. Ruokailu on Wilmanrannassa ja maksaa 10€ / henkilö.

Noin kello 18 alkaa Mastonkaatajaistapahtuma, jossa palkitaan pävän parhaita suorituksia ja vuosien varrella menestyneitä seuralaisia.

kutsu valssi2018-lrps

Tervetuloa suurella joukolla mukaan.

Tommi

 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä