JV:n ja LrPS: yhteinen kisaviikonloppu

Joutsenon Veneseuran ja Lappeenrannan Pursiseuran yhteinen kisaviikonloppu keräsai paikalle yhteensä 10 aktiivista kisailijaa. Lauantaina sää Joutsenpurjehduksessa oli hiukan harmaa, mutta tuuli oli erittäin tasainen 3m/s idästä. Rata oli varsin onnistunut, kun järjestäjät päättivät kierrättää veneitä lähellä Likosenlahden satamaa. Luokka voittoihin lauantaina ajoivat Onyx, Fatmai ja Jenny.

Sunnuntaina sää ei ollut yhtä tasainen. Tuuli vaihteli päivän aikana 1-4m/s. Ensimmäisen lähdön alkuun saatiin reipas sadekuuro, joka myös käänsi tuulen ja teki radasta vinon. Seuraavaan lähtöön tuuli hiukan tyyntyi ja tuuli kääntyi edelleen. Radan muokkauksesta huolimatta myötätuuliosuus päästiin ajamaan yhdellä halssilla. Kolmanteen lähtöön vielä siirrettiin tuomarialusta hiukan. Viimeisen lähdön rata olikin erittäin hyvä. Päivän voittajiksi ajoivat Onx, Fenix ja Adele.

Suuret kiitokset kaikille kisojen järjestäjille. Nähdään ensi vuonna uudelleen.

Tulokset löytyvät tästä Saimaa regatta yhteenveto

Yhteistyössä