Bavarialla Turkista Saimaalle…

Hei kaikille!

Olemme liittyneet seuraan vasta viime vuonna, purjehduskurssin jälkeen, joten emme tunne täältä vielä ketään. Seuran toimijoiden myötämielisellä avustuksella lähestymme teitä näin seuran sivujen ja Facebookin kautta.

Toteutimme pitkäaikaisen haaveemme ja ostimme veneen ‒ vuoden 2002 Bavaria 44. Vene on tällä hetkellä Turkissa ja siellä se oli alun perin tarkoitus pitääkin vuoden verran, mutta ruokahalu kasvoi syödessä ja ajattelimme tuoda veneen Suomeen jo tänä keväänä.

Tämän hetkisiin taitoihimme nähden matka kahdestaan on liian haastava, joten tarvitsisimme miehistöä siirtopurjehdukseen. Tunnelmapalaa veneeltä tästä linkistä

Tarvitsisimme 2‒4 purjehdustaitoista henkilöä, jotka ovat halukkaita aloittamaan purjehduskauden jo huhtikuun lopulla. Ihannetilanne olisi pariskunta joista vähintään toinen osaa purjehtia ja toinenkin osapuoli on innokas opettelemaan (tai opettamaan). Toki yksinkin voi lähteä mukaan.

Alustavan aikataulun mukaan lähtö olisi viikolla 17 Alanyasta ja kotona pitäisi olla ennen kesäkuun alkua. Aikataulu on tiukka, mutta hyvillä tuulilla aikaa jäisi hieman myös viettää maissa.

Jos kiinnostuit, tai tiedät jonkun joka saattaisi olla kiinnostunut niin laita viestiä tulemaan sähköpostilla tai somessa, toki soittaakin saa. Yhteystietoni ovat alla.

Matkan toteutuminen varmistuu vasta, kun tiedämme millaisella miehistöllä matkaan voisimme lähteä. Kuitenkin niin, että meidän on ilmoitettava maaliskuun puoleen väliin mennessä nykyiseen marinaan jatkammeko sopimusta vai emme.

Ystävällisin terveisin,
Sami ja Olga Perhiö (perhio.sami[at]gmail.com, 045 650 2706)

Yhteistyössä