Vuoden Veneilyteko 2017 Saimaan pursiseurojen retkisatamayhteistyölle

Saimaan Pursiseurojen retkisatamayhteistyö palkittiin Veneilytoimittajat ry:n Vuoden 2017 Veneilytekona!

Palkinto on erittäin arvokas ja merkityksellinen Saimaan alueen seuroille. Tuskin koskaan on Suomessa jaettu valtakunnallista veneilypalkintoa jollekin alueelle yhteistyöstä. Se kertoo paljon siitä, kuinka Saimaan alueen pursiseurojen yhteistyö nähdään muualla ja sitä myös arvostetaan!

Palkinto kuuluu koko Saimaan Pursiseurojen muodostamalle yhteisölle! Seurat juhlistavat palkintoa huhtikuussa Kuopiossa pidettävässä Saimaan Pursiseurojen kevätkokouksessa. Seurojen puolesta arvokkaan palkinnon vastaanotti Venemessujen avajaispäivänä Jan Jansson.

Lisätietoja Saimaan pursiseurojen yhteistyöstä, mm. retkisatamista voi lukea täältä:

https://www.saimaanpursiseurat.fi/

Yhteistyössä